28a JornadaTècnica ADEVIC

Benvolgut, Benvolguda,

Us fem arribar informació sobre la 28a Jornada Tècnica ADEVIC. Una proposta formativa interessant per part dels nostres col·laboradors, coorganitzada amb la Fundació Smart Baby

Està adreçada a cossos d’emergència, entitats i empreses relacionades amb el sector, especialment però a les policies locals, concretament en l’àmbit de l’educació per la mobilitat segura, per aquest motiu preguem que feu extensiva la invitació als monitors i monitores de la vostra Prefectura i que permeteu la seva assistència en horari laboral, doncs sabem que en la majoria de casos coincidirà. Tanmateix, ADEVIC organitza activitats que repercuteixen directament en la formació dels i les professionals de l’àmbit policial, sobretot educatiu, i és per això que us fem aquesta petició.

Per altra banda, estem força interessats que participeu ja que des d’ADEVIC hem detectat que hi ha força interès de fer una trobada de monitors i monitores del Baix Llobregat amb motiu de les bones relacions de col·laboració i intercanvi que mostren algunes dels i les professionals de la comarca. Evidentment, seria un honor per nosaltres que en la mesura del possible les Prefectures estiguessin representades, doncs és important que treballem conjuntament.

Podeu fer la inscripció en aquest enllaç: 28a Jornada Tècnica Adevic

Tot i la premura del temps, preguem feu la inscripció al més aviat possible per tal de poder confirmar la reserva del càtering, a poder ser abans del 25 de juny.

Moltes gràcies, Desitgem que us agradi la proposta!!