Salutació


Benvolguts companys/es


Engeguem una nova etapa a l’ACCPOLC fruit del resultat del darrer Congrés celebrat a Sitges, aquest passat 8 de juny.


Volem iniciar un recorregut que ens permeti assolir un major protagonisme dins del marc de la seguretat pública de Catalunya, on el concepte de Policia de Catalunya no sigui només un nom, sinó donar-li el màxim contingut que es mereix.

Els cossos de Policia Local de Catalunya tenen un pes molt important en el dia a dia de la seguretat, i la nostra tasca com ACCPOLC és assolir que les seves i els seus caps i comandaments puguin assolir aquestes importants responsabilitats amb la màxima excel·lència possible.


Aconseguir-ho és una de les nostres prioritats, per aquest motiu ens cal ser més presents al territori, copsar totes les inquietuds, necessitats, demandes i suggeriments de totes i tots els nostres associats.


Tot plegat ens ha de permetre que l’ACCPOLC esdevingui en un dels principals interlocutors i referents dels nostre col·lectiu, davant les diferents institucions públiques i privades. Aquest camí l’hem de fer amb la màxima participació de totes i tots nosaltres, per això us encoratjo a treballar conjuntament per assolir-ho.


Antoni Flores Lorente


5 de setembre de 2023