Salutació

Benvolguts companys/es

Com sabeu a finals de maig es va renovar la Junta directiva de /’Acepo/e. Des de 1/avors estem treballant per a donar un nou impuls a la nostra associació en la defensa deis interessos professionals de comandaments i caps de les policies locals i cossos de vigilants catalans.

 

D’acord amb la nostra candidatura, la voluntat de tots/es els que formem aquest equip es la d’integrar els esfon;os i la riquesa de coneixement professional que abastem i per tant lá d’incloure a tots els/les comandaments i caps que desitgin participar activament en diferents tasques, per al desenvolupament del futur de la nostra professió, innovant i alineant-nos amb la realitat social canviant en la que vivim.

 

Volem informar-vos de que la Junta esta trebal/ant diferents accions i que fruit d’aquest trebo//, en breu us podrem explicar els resultats obtinguts.

  • S’esta estructurant el mapa territorial de I’ Accpolc de manera que ens permeti treballar des centralitzadament als diferents territoris i a la vegada coordinar els esforc;os de tots/es.
  • En base a una proposta territorial que en breu quedara concretada, signarem els estatuts d’un nou sindicat creat dins el marc de la Fepol, pero exclusiu per a caps i comandaments que es presentara en un o dos mesas (depenent deis tramits de legalització).
  • La inscripció al sindicat sera, per suposat, voluntaria donat que som conscients que existeixen diferents sensibilitats i s’instara als afiliats/des que ho desitgin a que prenguin participació activa als seus brgans de gestió.
  • Finalment assenyalar que estem comenc;ant a crear les comissions de treball que es van anunciar. Aquestes comissions estan obertes a la participació deis que ho desitgin i us encoratgem a que us inscrigueu en les que us vinguin de gust o que penseu que teniu molt a dir o aportar, encara que hores d’ara no estigui formalitzada la vostra inscripció a I’ Accpolc. Fins que la reestructura ció del territori i les condicions organitzatives quedin clarament definides i aprovades (en aquest moment es demanara als participants la seva afiliació ).

De manera sintetica exposem algunes de les gestions més destacades portades a terme fins a aquest moment:

Conrad J. Fernández i Justes 

24 de setembre de 2018 

Reunió amb el Conseller d’Interior

Ahir a la tarda, membres de la Junta d’ACCPOLC i SICPOL ens vam reunir amb el Conseller d’Interior el...

Read More

Gràcies per l’assistència a la Jornada Tècnica ACCPOLC

El passat 30 de juny de 2021, va tenir lloc la Jornada Tècnica ADEVIC Una proposta formativa interessant per...

Read More

28a JornadaTècnica ADEVIC

Benvolgut, Benvolguda, Us fem arribar informació sobre la 28a Jornada Tècnica ADEVIC. Una proposta formativa interessant per part dels...

Read More

La Policia Local davant el Covid-19

Aquest darrers mesos que hem passat han servit per donar una nova lliçó sobre la professionalitat de la Policia...

Read More

Presentat el nou sindicat SICPOL

Aquest passat dijous 13 de desembre de 2018, al Centre de Convencions de Badalona, es va presentar el Sindicat...

Read More

Descarrega la carta

    original aquí

Accés per a socis

Si encara no ets soci posa’t en contacte amb nosaltres.

Contacte e info